FAQTermene de executie/livrare


Termenul de realizare și livrare a bijuteriilor Lelograms variază între 2 și 15 zile, calculat de la data preluării comenzii tale. 


În cazuri exceptionale (perioade aglomerate cum sunt de exemplu sărbătorile de iarnă), acest termen se poate prelungi în funcție de numărul de comenzi aflate în desfășurare.


În această situație vei fi contactat telefonic și informat cu privire la momentul în care putem face livrarea. 


Pentru orice nelamurire ne poti scrie un e-mail la adresa contact@lelograms.com, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.Ghid masuri


Pandantivele LELOGRAMS vin într-o măsură universală, în timp ce inelele necesită cunoașterea dimensiunii potrivite. 


Pentru a asigura o dimensiune corectă a inelului, vă recomandăm să vizitați un magazin local de bijuterii, unde au mai multe instrumente de măsurare, sau dacă doriți să măsurați dimensiunea propriului inel, puteți urma instrucțiunile noastre: Ghid masuriModalități de plată


Plata se poate realiza online sau în sistem ramburs.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumenavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic sau Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, adică au cod CVV2/CVC2)


Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.


Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.


Siguranța informațiilor dumenavoastră este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale alea cardului dumneavoastră, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dv. sunt în siguranță.


Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.


Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele Lelograms.com


În cazul anulării unei tranzacții prin card, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.

Modalități de livrare


Livrarea produselor se realizează pe întreg teritoriul României, prin intermediul Fan Courier; coletul ajunge în 2 - 6 zile din momentul expedierii, iar costul unei de expediere este de 20 RON.


Dacă locuiești în străinătate, te rugam să ne trimiți un e-mail cu țara în care dorești să livrăm bijuteriile și noi vom reveni cu detalii asupra posibilităților și costurilor de livrare.


Pentru o durată de viaţă cât mai lungă a bijuteriilor Lelograms urmati urmatoarele sfaturi:Evitaţi contactul bijuteriilor cu apa, sapunul, samponul, parfumul , fixativul , sprayul , lotiunile de corp sau demachiantele , cremele sau alte produse cosmetice.


Nu folosiţi detergenţi sau acizi, grăsimi atunci când purtaţi bijuteriile.


Nu purtaţi bijuteriile atunci când faceţi sport sau orice activitate ce ar putea determina lovirea sau deteriorarea acestora.


Evitaţi expunerea prelungită la soare a bijuteriilor pentru a preîntâmpina decolorarea lor.


Piesele din argint mat sau lucios sunt din argint veritabil marcate cu pansonul oficial 925 

Nefiind tratate cu rodiu se pot oxida (înnegri) în contactul cu umezeala sau căldura excesivă – acesta nu este un defect. 


Toate piesele realizate din argint 925 sunt piese fine lucrate cu delicatete si imbinari fine, care pot ceda daca presiunea la care este supusa piesa nu este una de uzura normala. Dimensiunile si formele pieselor pot fi atunci cand sunt purtate incompatibile cu activitati sportive sau ce tin de manualitate de exemplu manevrat mouse-ul calculatorului, bagat mana in buzunarul hainelor, etc.


Bijuteriile din argint 925 placate cu aur 14K, cum sunt cele din colectiile noastre, au o durată de viaţă a aurului depus, relativ scurtă, care compensează însă cu preţul acestora, care este egal cu cel al produselor care sunt doar din argint 925. 


Șnurul din piele îşi poate modifica în timp dimensiunile, si poate pata materialele textile, mai ales daca intră în contact cu apa sau substanţe chimice sau lotiuni.


Bijuteriile din porțelan sunt coapte de 2 ori la temperaturi inalte in cuptoare speciale, dar prin natura lor sunt fragile, de aceea vă recomandăm să evitați situațiile în care acestea ar putea suferi un șoc care ar duce la spargerea lor, cum ar fi trantirea, presarea piesei sau caderea lor pe o suprafata dura. 


Bijuteriile realizate din alama sunt netratate suplimentar pentru a pastra un aspect nefinisat, astfel incat acestea la contactul cu pielea vor lasa urme pe piele ce pot fi colorate in nuante de gri , negru, verde sau roscat in functie de PH-ul pielii purtatorului, iar piesa poate capata nuante asemanatoare. Acesta nu constituie un defect ci o stare normala a produsului. Petele de pe piele dispar daca piesa nu mai este purtata in decurs de 2-10 zile daca este aplicata apa si sapun pe zona respectiva. 


Păstraţi bijuteriile separate pentru a se evita zgârierea sau distrugerea lor.


Nerespectarea indrumarilor de mai sus duce la pierderea garantiei produselor. 


Reparaţiile de service pentru cazurile de deteriorare a bijuteriei din cauza nerespectării indicaţiilor de mai sus, accidentelor, a neatenţiei, a neglijenţei, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă vor fi facturate cumpărătorului.


Termene de garanţie, conform L.449/2003:


30 zile pentru produse ce conţin combinaţii cu elemente din metale comune, acril, sticlă, ceramică, porţelan, materiale vopsite şi pentru produse din/cu mătase naturală.

6 luni pentru bijuteriile din argint placat cu aur.

2 ani pentru bijuteriile din argint sau din aur masiv.


Conform O.G. 21/1992, garanţia constă în remedierea gratuită a deficienţelor apărute la produse în cadrul termenului de garanţie şi care nu sunt imputabile consumatorului.


Returnări


Bijuteriile LELOGRAMS sunt făcute la comandă, astfel produsele pe care le achizitionezi sunt realizate doar pentru tine. 

Vă rugăm să rețineți: Toate bijuteriile sunt foarte atent verificate și ambalate, așa că atunci când părăsesc studioul nostru, acestea sunt în stare absolut perfectă. Deci, este aproape imposibil să primiți un produs defect.


LELOGRAMS își rezervă dreptul de a refuza orice înlocuire pentru comenzile in care nu sunteti multumit cu dimensiunea primita, atat timp cat aceasta corespunde cu comanda pe care dumneavoastra ati facut-o, astfel refuzand returnările și schimburile nerezonabile.


Cu toate acestea, dacă doriti sa le inapoiati sau sa faceti schimb, puteți face acest lucru in mod legal în termen de maxim 14 zile de la primirea comenzii, altfel nu vă putem îndeplini solicitarea.


Bijuteriile pot fi inlocuite daca prezinte defecte sau daca ce se afla in pachet nu corespunde cu comanda confirmata de Lelograms prin mail. 

Taxa de transport pentru comanda initiala + taxa de transport pentru returul comenzii se plateste de catre solicitant.

In cazul restituirii sumei achizitiei, se restituie doar valoarea achizitiei, fara costurile de transport aferente. 


Toate returnările necesită dovezile cumpararii: chitanta/factura, fluturas de la curier , mail confirmare lelograms, o poza doveditoare a nemultumirii si un text care sa descrie acest lucru, iar produsul sa fie in starea originala si in ambalajul original. 


Pentru toate returnările și schimburile, vă rugăm să ne contactați la contact@lelograms.com.Informații generale


Nume firmă: ANIMAT DESIGN SRL

Date fiscale: CIF 38096038, J40/14355/2017

Adresa punct de lucru: Municipiul București, Strada Logofătul Tăutu 68A, etaj 1, București 031214Adresa sediu social: Municipiul București, sector 3, str. Baba Novac, nr. 8A, et. 11-12 duplex, bl.C, ap. 1113


E-mail: contact@lelograms.com (timp de răspuns maxim 3 zile lucrătoare)


LELOGRAMS uses cookies to optimise and personalise your online experience. Learn more about cookies and our privacy policy. Accept